Wednesday, January 20, 2010

maaf andai hari ini membebankan kamu..(tipu!@)

its my besday!!! selamat hari jadi andi syazana...yang ke-24 okay...alamak lagi dua or tiga tahun i akan kawen (suka!!!!) ...kehkhe...cepat isi borang if u wish mau kawen dgn i..tp jangan menyesal...tak..u tak akan menyesal i'll give u the best..haha..okay2...tukar topik lekas..tukar topik...khehe...sepanjang umur 23 ni..nothing changes...still kuat concang dgn orang yang membolehkan hidup i ceria...still malu2 bila kena puji..hahha...n still sombong dan angkuh bila dapat kenalan baru!! aiseh!! buat mama..tq..tq sebab sudi layan anak mama yang sgt mengge ini..buat siblings, u r rock! buat teman, dont be sad bila i jd kakak u for a few months..listen to kakak!!.. kehkhe...sket lagi untuk saya berbicara sebelum masuk tidur.. umur 24 ni..moga masi boleh melihat mama gembira, umur 24 ni moga pendirian I masih tetap kukuh dan teguh ( PEOPLE, DON’T ASK ME WHAT I WANT..ASK UR SELF-WHAT SHOULD U GIVE – sila tgk tag line d bawah blog i), umur 24 ni..moga insan sekeliling membimbing saya..umur 24 ni..moga saya tidak menyakiti sesiapa lagi (.)...umur 24 ni..moga kedudukan keimanan semakin baik..umur 24 ni..moga segalanya menjadi mudah (bukan 100% - mustahil)...umur 24 ni.. moga kita bertemu dan besuamuka..(bukan desperate), umur 24 ni..moga hari2 ku di penuhi dgn hari yang bertuah. amien....

mari saya perkenalkan...



ini doremon i dapat dua minggu sebelum besday i..kehhek...concern gila orang ini.




setelah membeli wedges dan baju..kami ke secret recepie...hais..konon pancing aku bilang sekjap..last2 bejam2 stay d sini...



bila i masuk dalam SODA's butik...i tanyak kawan..sapa nak jado sponsor i bli baju kat sini, ..then teman i berjalan keluar, telihat dia tgh bersiul tersenyum2 dari pandangan kaca butik. tak apalah..i tau sia amlas nak layan, sebab i akan berada berjam dalam butik tuh...i buat hadiah untuk diri sendiri.





eh! eh! eh! ada teman nak sposer saya wedges...suka!! 1st pic tuh, baru nak servey mana kasut yang bekenan then next day, mmg tak ada yang bekenan selain itu..okay boleh la.... pic yang ke 3...i kena berpura2 bz untuk melayan diri sendiri..kena kontrol mata i klu2 terkeluar word...'i nak yang ini juga boleh?'
hadiah ini punya cerita amat memalukan diri sendiri sehingga terasa ingin menyumbat kepala dalam bonet kereta...sgt memalukan diri sendiri..tp best la..
okay la..masa untuk mencuba! tak...macam ni ka mau pakai...??? kehkhe...eksen dan bongkak sungguh kau!
atau...macam begini...huhuh...sgt...(no word)

ok la...bagi sopan sikit la..huhuh...











lets say....if...

2 comments:

Andi Natalia binti Bongkasa said...

nice wedges and nice dress.. hihih

shana_ku said...

khehee...besday gifted..

 
shana_ku. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino