Thursday, December 31, 2009

nightmare!

argh!!! just woke u from my baddream..(mimpi yang jahat)..mmg dak ble tgk aku tidur dgn tenang....da la mama dak da..bikin takut..owh ya...b4 malasku datang ..just want to wish happpy new year all..happy2 always..ok lah..malas dah mula dtg..uhuhu
eh, vid ini akhirnya dapat d upload, pernah saya mencuba untuk mengupload tetapi lappy tetiba terpada...tgk2 vid ini..bila i concang to be iv..i tak layak..tp i nak jugak kena iv...huh...

video

Friday, December 25, 2009

Sumpah! Aku sgt besyukur!

ni result yang terbaru...nak bagi tau turun naik result i khekhekhe....

sila jangan percaya muka ini,,,,


bila i cek result i kemaren..i was like..'damn! 4 flat (gpa).3.22 (cgpa)' trus peluk mama, cium mama. Muka yg tgh pakai mask mcm da kendur, excited gla..telompat! Mcm satu bndar, 1 malaysia aku mau kac tau..aku dpt 4 flat weh! Hahaha..mari terbang bersama saya world!! Mari terbang!!! Huhuh...x sia2 i bergaya. X sia2 i 'mengge' x sia i sedikit temberang! Yg aku tau skrg 4 flat..(tunjukkan 4 jari anda skrg) woooo...makac mama buat doanya ya..makac efa buat ketanya..makasi bapa buat...erk buat apa ya..ha! Fix thesis after kena bg mark. Terima kac semuanya!! Ingat dlu, dlm b4 n3, i siap gaduh dgn lecture dah due date i masi nak antar draft, kena marah tp masi nk melawan..hahaha...then i got this..tq mejar!!! Tq!!! Ok la, ucapan da selesai..nnt i upload result i k..huhuh..mest upload!!
Utk aktivities last, i xda idea nak upload!! Sbb teruja dgn result!!! Mcm rasa nak peluk cium kamu!!! Excited gla! TQ MAMA!!!!

Friday, December 11, 2009

perasaan itu tidak pernah wujud.

tak, perasaan itu tidak pernah wujud. tidak pernah hadir.tidak pernah menyinggah.
perasaan itu hanya satu yang baru, lama-kelamaan akan lupus, lama kelamaan akan bosan, lama kelamaan akan hilang.
semua itu hanya mainan, semua itu hanya ilusi, semua itu hanya mimpi.
sedarilah perasaan itu tidak pernah wujud! hadir! menyinggah! maaf.
okay, banyak benda ptg yang saya MESTI buat...
  1. fix thesis saya + jilid + hantar
  2. pack barang untuk d bawa ke kk
  3. think what should i do in kk..
  4. lappy saya kena fix juga
  5. semuanya harus d buat segera.

Tuesday, December 1, 2009

mals nak becerita,,


semasa kenduri akikah uma kazen..aku tak bekerja d dapur..eleh..klu kena suruh pun aku tak pigi..aku main dgn c kecil ni..




yang ni muka inosen bila lapar..mama tak ada




abg mumud balik..makan dgn dia lah!
 
shana_ku. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino